LeoVegas insättningsbonus

leologoLeoVegas är ett bra exempel när det kommer till insättningsbonus. Förutom att du får en masa gratisspinn har de också en bonus som löper över flera insättningar. Den går till så här:

När du sätter in pengar för första gången bjuder LeoVegas på 200 % i insättningsbonus, på upp till 500 kr. Det innebär att du kan få som max 1 000 kr i bonus vid din första insättning.

När det är dags för den andra insättningen dubblar de din insättning (här är maxbeloppet de betalar ut 3000 kr). Samma sak gäller vid den tredje och fjärde insättningen. Det här betyder att du kan landa på ett extrabelopp på 10 000 kr att spela för. Om du ändå har tänkt spela så är det ju en riktigt bra deal.

Det kan låta tjatigt men lika bra att påminna ändå. Man ska alltid läsa igenom bonusens regler och villkor. Det blir så himla trist annars. Man kanske har vunnit en massa pengar och försöker ta ut dem innan det går. Då finns en risk att pengarna brinner inne och det finns inget du kan göra åt det. Så håll huvudet kallt och ha koll på grejerna.