William Hill’s sportbonus

William Hill är inget svenskt spelbolag. Personligen brukar jag ha lite av en lös princip att endast spela på svenska spelbolag. Men William Hill är ju ändå William Hill. Det är en av världens största spelbolag och en av världens äldsta spelbolag. Det vet vad de sysslar med där borta.

Jag var inne på williamhill.com och letade efter en ny bonus . Jag tänkte främst på en sportbonus. Det var för övrigt en av anledningarna till att jag sökte mig till just William Hill. William Hill är helt enkelt extremt stora när det gäller att ställa ut odds på sport. Jag upplever även deras odds som mycket konkurrenskraftiga.

Hur som helst. Väl inne på William Hill såg jag att de hade markerat sin välkomstbonus på sport som “ny”.

Den nya bonusen som du kan få hos William Hill

Du kan få upp till 1000 kronor som ny spelare hos William Hill. Det går alltså inte att ta sportbonusen om du har ett konto på williamhill.com redan även om den råkar vara ny.

Först så ska man registrera sig på williamhill.com och i registreringen ange kampanjkoden SV1000.

När man har gjort det ska man sedan spela för att utvinna sin bonus. Det går till genom att man lägger ett spel på minst 50 kronor till ett odds som åtminstone är på 1.50 gånger pengarna. Om man gör det får man 50 % av spelets summa i bonus. Sedan lägger man fem andra spel med samma princip. Satsa totalt 2000 kronor under dessa spel på ett odds på 1.50 eller mer för att utvinna alla 1000 kronor i den här bonusen.

Om du vinner pengar i dina spel så är det så klart dina pengar. Dessa vinster har inget med bonusen att göra.

Du får bonusarna som gratisspel som du sedan kan använda att spela med och vinna riktiga pengar.

Använd inte Skrill, Paysafe Card, entropay eller Neteller om du vill ha din bonus eftersom dessa insättningsmetoder inte triggar den.